The Gables 

Primrose Hill, London 

Illuminationworks was employed to develop a lighting design for this new build residence that aesthetically fits with the exposed, raw architectural elements. Low level lighting is utilised throughout to add to the relaxed atmosphere required. Unique features are highlighted, such as an exposed structural column that supports the stair and acts as a focal point to the reception areas. Ceiling coffers are uplit with linear cove lighting to outline the geometric pattern of the ceilings. The beautiful enclosed stair is gently uplit from a reveal detail at each side of the treads.

Architect

Patalab Architecture 

Photography

Lyndon Douglas 

IW Logo_Large.png

Lighting Design Practice of the Year 

  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2019 by Illuminationworks Ltd